14.08.2019: Huoltajatiedote (elokuu 2019)

Hei lukiolaisten huoltajat ja tiedoksi opiskelijat!

Lukion hallinnon henkilöstössä on tapahtunut muutoksia elokuun alussa. Lukion koulusihteerinä toimii jatkossa Jaana Virkki, lukion rehtorina Heidi Handolin-Kiilo ja lukion apulaisrehtorina Eeva Lappalainen. Lukion kanslia on avoinna Rajakaaren tiloissa (2. kerros) tiistaisin ja torstaisin klo 9-14 tai sopimuksen mukaan. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kanslia on pääsääntöisesti suljettu, mutta koulusihteerin tavoittaa wilma-viestillä tai puhelimitse tai sähköpostitse myös kyseisinä päivinä (jaana.virkki@nurmijarvi.fi, 040 317 2472).

Mikäli wilmatunnuksissa on ongelmia, voitte olla yhteyksissä Wilma-tukeen (wilmatuki@nurmijarvi.fi). Kirjautumisohjeita löytyy osoitteesta: https://nurmijarvi.inschool.fi/news/2

Lukiolaisten vanhempainilta järjestetään tiistaina 27.8.2019 klo 18-20 ruokasalissa Kuntolassa. Tervetulleita ovat lukiolaiset heidän huoltajineen. Aloitamme yhteisellä tilaisuudessa, josta siirrymme vuosikursseittain luokkatiloihin käsittelemään kohdennettuja aihealueita. Ensimmäisen vuosikurssin tilaisuudessa käsitellään mm. lukio-opintojen alkuun liittyviä kysymyksiä, toisen vuosikurssin osuudessa puolestaan kurssivalintoihin ja ylioppilaskirjoituksiin liittyviä asioita sekä kolmannen vuosikurssin osuudessa abivuoden aiheita ja jatko-opintoasioita.

Oikein mukavaa syksyn alkua toivottaen,

Heidi Handolin-Kiilo

Lukion rehtori