24.09.2017: Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto jakaa apurahoja

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto

jakaa hakemuksesta apurahoja lahjakkaiden ja vähävaraisten opiskelijoiden ammattiin tähtääviä jatko-opintoja varten.

Rajamäen yläasteelta ja Rajamäen lukiosta päättötodistuksen saaneet, jatko-opinnoissaan edistyneet, vähintään toisen vuoden opiskelijat, voivat hakea apurahaa. Mainitse hakemuksessasi, milloin olet opiskellut yläasteella ja lukiossa.

Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aikaisemmin stipendirahastosta apurahaa saaneet.

Allekirjoitetussa hakemuksessa tulee mainita hakijan kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä pankkiyhteystiedot.

Hakemukseen on liitettävä: verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta, arvio bruttotuloista opintovuoden 1.7.2017-30.6.2018 aikana, oppilaitoksen antama opintosuoritusselvitys, eritelty arvio opintovuoden opiskelukustannuksista sekä rahoitussuunnitelma.

Hakemukset liitteineen on toimitettava stipendirahaston hoitokunnalle 25.10.2017 mennessä postitse osoitteella:

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto, Keskusraitti 1, 05200 Rajamäki

tai  sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

Lisätietoja saa puhelimitse 040-3174173 tai 040-3172884 sekä sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

Stipendirahaston hoitokunta