29.09.2016: Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto jakaa apurahoja

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto

jakaa hakemuksesta apurahoja lahjakkaiden ja vähävaraisten opiskelijoiden ammattiin tähtääviä jatko-opintoja varten.

Rajamäen yläasteelta ja Rajamäen lukiosta päättötodistuksen saaneet, jatko-opinnoissaan edistyneet, vähintään toisen vuoden opiskelijat, voivat hakea apurahaa. Mainitse hakemuksessasi, milloin olet opiskellut yläasteella ja lukiossa.

Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aikaisemmin stipendirahastosta apurahaa saaneet.

Allekirjoitetussa hakemuksessa tulee mainita hakijan kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä pankkiyhteystiedot.

Hakemukseen on liitettävä: verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta, arvio bruttotuloista opintovuoden 1.7.2016-30.6.2017 aikana, oppilaitoksen antama opintosuoritusselvitys, eritelty arvio opintovuoden opiskelukustannuksista sekä rahoitussuunnitelma.

Lisätietoja saa puhelimitse 040-3174173 tai 040-3172884 sekä sähköpostilla rajamaki.lukio@nurmijarvi.fi tai eija.anttila@nurmijarvi.fi.

Hakemukset liitteineen on toimitettava stipendirahaston hoitokunnalle 26.10.2016 mennessä osoitteella:

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto, Keskusraitti 1, 05200 Rajamäki.

Stipendirahaston hoitokunta