19.09.2020: Stipendirahaston jatko-opiskeluapurahahaku käynnissä 27.10.2020 asti!

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto

jakaa hakemuksesta apurahoja entisille Seitsemän veljeksen koulun (ent. Rajamäen yläaste) ja Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteen (ent. Rajamäen lukio) opiskelijoille.

Apurahaa voivat hakea Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteestä (ent. Rajamäen lukio) päättötodistuksen saaneet korkeakoulutasoisissa jatko-opinnoissaan edistyneet, vähintään toisen vuoden opiskelijat. Tukeen ovat oikeutettuja myös sellaiset opiskelijat, jotka ovat saaneet päästötodistuksen Seitsemän veljeksen koulusta (ent. Rajamäen yläaste) ja jatkaneet toisen asteen opintojaan ammatillisessa oppilaitoksessa, mutta eivät kuitenkaan toisessa lukiossa, ja ovat vähintään toisen vuoden opiskelijoita korkeakoulussa.

Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aikaisemmin stipendirahastosta apurahaa saaneet. Mainitse hakemuksessasi, milloin olet opiskellut ent. Rajamäen lukiossa tai ent. Rajamäen yläasteella.

Allekirjoitetussa hakemuksessa tulee mainita hakijan kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä pankkiyhteystiedot.

Hakemukseen on liitettävä: verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta, arvio bruttotuloista opintovuoden 1.7.2020-30.6.2021 aikana, oppilaitoksen antama opintosuoritusselvitys, eritelty arvio opintovuoden opiskelukustannuksista sekä rahoitussuunnitelma.

Hakemukset liitteineen on toimitettava stipendirahaston hoitokunnalle 27.10.2020 mennessä postitse osoitteella:

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto, Kuntolanpolku 3B, 05200 Rajamäki

tai  sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

Lisätietoja saa puhelimitse 040 317 4173 tai 040 317 2884 sekä sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

Stipendirahaston hoitokunta