Ajankohtaista

18.02.2020: Oletko hakemassa Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteeseen yhteishaussa 2020?

Oletko hakemassa Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteeseen yhteishaussa 2020?

 

Hakeminen Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteeseen (entinen Rajamäen lukio) tapahtuu yhteishakujärjestelmän kautta (www.opintopolku.fi). Huom! Kevään 2020 yhteishaussa on käytössä Nurmijärven lukion uudet tiedot eli haku erikseen Kirkonkylän ja Rajamäen toimipisteisiin. 

Mikäli olet hakenut yhteishakujärjestelmän avulla Nurmijärven lukioon ensimmäisellä tai toisella hakutoiveella, käythän täyttämässä myös ainevalintatietosi.  Käytä alla olevaa linkkiä sähköiseen valintalomakkeeseen mikäli sinulla EI OLE NURMIJÄRVEN KUNNAN WILMA-TUNNUKSIA TOIMINNASSA tai wilman kurssivalintatoiminnoissa on ongelmia (Nurmijärven kunnan peruskouluista hakevat täyttävät pääosin wilmassa kurssitarjottimen avulla kurssivalintatoiveensa).

Lomakkeen tiedot eivät vaikuta opiskelijavalintaan ja tullaan tarkistamaan vielä mahdollisen opiskelupaikan vastaanottotilaisuudessa kesäkuussa ja suunnitelmia on mahdollista päivittää toki myös opintojen edetessä. Toteutuvat oppiaineet ja kurssit määritetään opiskelijoiden valintojen avulla eli valitettavasti kaikki kurssit (/oppiaineet) eivät välttämättä toteudu. Lisätietoja tarvittaessa lukion opinto-ohjaajalta.

 

Sähköinen valintalomake: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_nsVJikTvkyZ_LDL0J1h4ucdi1HeapFCsaONdMwn_PNUNTk3R0s3Uk1LMFZBWUUxUEdJS1BPWVRNVy4u

 

Voit myös käyttää apunasi oheista taulukkoa, mistä löytyy kurssien suositeltu suoritusjärjestys lukuvuosittain: Kurssitarjottimen kurssit   

 

Lisätietoja Nurmijärven lukion opinto-ohjaaja Anne Porrassalmelta (anne.porrassalmi@nurmijarvi.fi, 0403174013)

 Takaisin