Ajankohtaista

01.11.2019: Kevään ylioppilaskirjoituksien ilmoittautuminen käynnissä


Kevään 2020 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen on käynnissä!

Voit ilmoittautua YO-kirjoituksiin täyttämällä oheisen lomakkeen ja palauttamalla sen lukion kansliaan Rajakaareen 20.11.2019 mennessä. Lomakkeita löytyy myös tulostettuna Rajakaaren kansliasta ja ryhmänohjaajilta sekä opinto-ohjaajalta. Kanslia on avoinna pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin. Tarvittaessa voit olla yhteyksissä koulusihteeri Jaana Virkkiin ja opinto-ohjaaja Anne Porrassalmeen sekä sopia myös henkilökohtaisen tapaamisajankohdan tai kysellä lisätietoja.

Kirjoitettavien aineiden osallistumisoikeuden osalta huomioithan, että opintosuoritukset tulee olla kunnossa 2.3.2020 menessä ja tutkintomaksu suoritettu. Mahdollisista erityisjärjestelyistä tulee olla etukäteen yhteyksissä erityisopettajaan ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Lisätietoja lukion opinto-ohjaajalta ja ryhmänohjaajilta sekä esimerkiksi abi-infojen materiaaleista: 

Ilmoittautumislomake
 
Lisätietoja ylioppilastutkinnosta ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/kokelaille
Kevään 2020 koepäivät: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/koepaivat/kevaan-2020-koepaivat
Tiedote ylioppilaskokelaalle keväällä 2020: https://www.ylioppilastutkinto.fi/images/sivuston_tiedostot/Ohjeet/Kokelaskirje/kokelaskirjek20.pdf

Syksyn 2019 ylioppilastutkintoon osallistuneiden tulokset saapuvat ylioppilastutkintolautakunnasta tällä viikolla ja ovat nähtävissä täällä wilmassa aikaisintaan torstaina 14.11.2019: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ajankohtaista/tiedotteet/840-syksyn_2019_ylioppilastutkinnon_tulosten_julkistaminen.  Tulokset ovat nähtävissä 15.11.2019 alkaen myös Oma Opintopolku-palvelussa. 
 


Takaisin