23.09.2019: Stipendirahaston jatko-opiskeluapurahahaku käynnissä 27.10.2019 asti!

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto

jakaa hakemuksesta apurahoja lahjakkaiden ja vähävaraisten opiskelijoiden ammattiin tähtääviä jatko-opintoja varten.

Apurahaa voivat hakea Rajamäen lukiosta päästötodistuksen saaneet, jatko-opinnoissaan edistyneet, vähintään toisen vuoden opiskelijat. Mainitse hakemuksessasi, milloin olet opiskellut lukiossa.

Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aikaisemmin stipendirahastosta apurahaa saaneet.

Allekirjoitetussa hakemuksessa tulee mainita hakijan kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä pankkiyhteystiedot.

Hakemukseen on liitettävä: verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta, arvio bruttotuloista opintovuoden 1.7.2019-30.6.2020 aikana, oppilaitoksen antama opintosuoritusselvitys, eritelty arvio opintovuoden opiskelukustannuksista sekä rahoitussuunnitelma.

Hakemukset liitteineen on toimitettava stipendirahaston hoitokunnalle 27.10.2019 mennessä postitse osoitteella:

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto, Keskusraitti 1, 05200 Rajamäki

tai  sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

Lisätietoja saa puhelimitse 040-3174173 tai 040-3172884 sekä sähköpostilla eija.anttila@nurmijarvi.fi

Stipendirahaston hoitokunta