Rajamäen lukio tarjoaa mahdollisuuden salibandypainoitteisille liikunnan kursseille.

Lukiossa on mahdollista suorittaa yhteensä 5 kurssia salibandysta.

Harjoituksia on ensimmäisen ja toisen opiskeluvuoden aikana 1-3 kertaa viikossa (jaksosta riippuen) sekä aamun että iltapäivän salivuoroilla.

Toimintaa tukee Rajamäen lukio sekä SB-pro yhteistyössä.

SB1

Salibandysta kiinnostunut saa mahdollisuuden ohjattuun harjoitteluun, peleihin ja joukkuetoimintaan. Kurssilla harjoitellaan sekaryhmissä salibandya sen hetkisten taitojen pohjalta. Kurssin tavoitteena on saada lisäharjoitusta omien kehitysalueiden harjoittamiseen sekä saada peliharjoitusta ja –kokemusta joukkeessa pelaaville. Tavoitteena on myös ohjata pelaajia toimimaan vastuullisesti yhdistäen lukio-opinnot sekä tavoitteellisen urheiluharjoittelun. Painopiste on peliharjoittelussa, joka kehittää pelinäkemystä ja lajikuntoa. Ryhmän puitteissa tavoitteena on pelata myös erikseen määritettyä ottelusarjaa. Harjoittelu tapahtuu lukion omissa liikuntatiloissa.

Kurssin suoritus: 1.ja/tai 2.opiskeluvuosi.

SB2

Kurssin tavoitteena on lajitaidon kehittäminen, opiskelijoiden kunnon kohottaminen ja säännöllisen harjoittelun edistäminen. Painopiste on peliharjoittelussa, joka kehittää pelinäkemystä ja lajikuntoa. Ryhmän puitteissa tavoitteena on pelata myös erikseen määritettyä ottelusarjaa. Harjoittelu tapahtuu lukion omissa liikuntatiloissa.

Kurssin suoritus: 1.ja/tai 2.opiskeluvuosi.

SB3

Kurssin tavoitteena on lajitaidon kehittäminen ja syventäminen. Pelaajille tehdään yksilöllinen kehitys- ja harjoitussuunnitelma yhteistyössä seuravalmennuksen kanssa. Suunnitelman pohjalta yksilöt suuntaavat harjoitteluaan eri osa-alueille. Kehittymisen seurantaa tehdään yhdessä seuravalmentajien kanssa.

Kurssilaisille tarjotaan mahdollisuus toimitsijakoulutukseen sekä pelinohjaakoulutukseen.

Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa valmennuspätevyyden (SBVA1). SB-Pron tukee kustannuksissa, jos sitoutuu samalla mukaan seuran juniorivalmennukseen (tästä sovitaan yksilöllisesti).

Kurssin suoritus: 1. ja/tai 2.opiskeluvuosi.