Tervetuloa!

Rajamäen lukio on moderni oppilaitos, jossa voi opiskella monipuolisin kurssivalinnoin ajanmukaisesti varustetussa ja viihtyisässä ympäristössä. Vireä oppilaskuntatoiminta, monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä henkilökohtaisesti räätälöidyt opiskelun tukipalvelut takaavat mielekkään perustan lukio-opinnoille.

Tasokas opetus yhdistettynä yhteistyöverkostomme luomiin mahdollisuuksiin tarjoaa opiskelijoillemme kilpailukykyisen pohjan jatko-opintoihin kaikille asteille. Jatkuvasti kehittyvään yhteistyöverkostoomme kuuluu muita oppilaitoksia, kuten Jyväskylän yliopisto sekä eri alojen yrityksiä.

11.01.2018: 3. jakson koeviikko

11.01.2018: Rajamäen lukiossa uutta lukuvuodella 2018–2019
Rajamäen lukio tarjoaa mahdollisuuden salibandypainotteisille liikunnan kursseille.

11.01.2018: Lukion avoimet ovet-päivä 24.1
Tilaisuus on tarkoitettu lukio-opinnoista kiinnostuneille nuorille sekä heidän vanhemmilleen.