Tervetuloa!

Rajamäen lukio on moderni oppilaitos, jossa voi opiskella monipuolisin kurssivalinnoin ajanmukaisesti varustetussa ja viihtyisässä ympäristössä. Vireä oppilaskuntatoiminta, monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä henkilökohtaisesti räätälöidyt opiskelun tukipalvelut takaavat mielekkään perustan lukio-opinnoille.

Tasokas opetus yhdistettynä yhteistyöverkostomme luomiin mahdollisuuksiin tarjoaa opiskelijoillemme kilpailukykyisen pohjan jatko-opintoihin kaikille asteille. Jatkuvasti kehittyvään yhteistyöverkostoomme kuuluu muita oppilaitoksia, kuten Jyväskylän yliopisto sekä eri alojen yrityksiä.

15.02.2017: Lukion OPS 2016-2017 on päivitetty nettisivuille

08.11.2016: Muutoksia kurssitarjottimeen!
Muutoksia kolmannen jakson kursseihin! Muutokset koskevat 16B HI1 ja TE1, 15AB GE3, LI5, OPO2 RUA5 SAA5 sekä RUB5 ja ENA5 -kursseja.

29.09.2016: Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto jakaa apurahoja
Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto jakaa hakemuksesta apurahoja