Tervetuloa!

Nurmijärven kunnan lukioiden hallinnollisen yhdistymisen vuoksi nettisivujamme päivitetään parhaillaan. 1.1.2020 alkaen Nurmijärven yhteiskoulun lukio ja Rajamäen lukio yhdistyivät hallinnollisesti yhdeksi Nurmijärven lukioksi, jolla on kaksi toimipistettä (Kirkonkylä ja Rajamäki). Yhdistymisen vuoksi myös internetsivustomme päivittyvät osaksi Nurmijärven kunnan sivuja osoitteeseen www.nurmijarvenlukio.fi. Näillä sivuilla olevat tiedot siirtyvät tammikuun aikana uusille sivustoille.

Nurmijärven lukion Rajamäen toimipiste on moderni oppilaitos, jossa voi opiskella monipuolisin kurssivalinnoin ajanmukaisesti varustetussa ja viihtyisässä ympäristössä. Vireä oppilaskuntatoiminta, monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä henkilökohtaisesti räätälöidyt opiskelun tukipalvelut takaavat mielekkään perustan lukio-opinnoille.

Tasokas opetus yhdistettynä yhteistyöverkostomme luomiin mahdollisuuksiin tarjoaa opiskelijoillemme kilpailukykyisen pohjan jatko-opintoihin kaikille asteille. Jatkuvasti kehittyvään yhteistyöverkostoomme kuuluu muita oppilaitoksia, kuten Jyväskylän yliopisto sekä eri alojen yrityksiä.